Wedstrijden

Wedstrijden

De Skeelerpiste Rotterdam organiseert wedstrijden op de skeelerpiste Rotterdam. Deze wedstrijden worden onder de leiding van wedstrijdcommissie geleid om de leden van voorgenoemde verenigingen kennis te laten maken met de wedstrijdsport. Ook omliggende, in de regio bestaande verenigingen kunnen zich aansluiten bij deze wedstrijden. Onze skeelerwedstrijden worden georganiseerd onder de naam: Dave van Dam skeelergames, powered by CadoMotus

 

Wij zijn erg trots op de titelsponsor Dave van Dam en co sponsor CadoMotus dat zij de skeelersport in de regio willen ondersteunen. Dave van Dam zal een aantal keer per jaar een clinic voor de jeugd geven en kortingen voor de deelnemers aanbieden. CadoMotus zal ons voorzien van skeelers voor de beginners en de organisatie van prijzen voorzien.

 

Deze wedstrijden zijn verdeeld in instapwedstrijden voor de jeugd op zondagen en “open inschrijving” op de vrijdag avond. De opzet is als hiernaast beschreven.

 

Voor alle wedstrijden geldt:

- Gemoedelijk en gezellig
- Niet te strak georganiseerd
- Ruimte voor fouten, jury is flexibel
- Leuk en aangenaam

 

Wij willen benadrukken dat de wedstrijden voor de jeugd echte instapwedstrijden zijn. Indien de jeugd een stuk verder is kunnen zij vanaf kadetten mee doen op de vrijdag avond of op collega wedstrijden zoals de GTC Skeelercup.

 

Hou deze website, onderdeel “Upcoming events” en de instagramm pagina goed in de gaten. Hierop worden de data en bijzonderheden, alsmede de methode van inschrijving vermeld.

Drempelwedstrijden voor jeugd

  • Maximale leeftijd 16 jaar
  • Geen entree kosten
  • Maximaal 2,5 uur durende wedstrijd
  • Combinatie Piste en baan, nadruk op piste
  • Niet mogelijk voor deelnemers met KNSB Licentie
  • Niet mogelijk voor deelnemers landelijke wedstrijden
  • Niet mogelijk voor deelnemers KTT en opleiding KTT

 

Voor informatie of deelname mail naar: Wedstrijden@skeelerpisterotterdam.com

 

Drempelwedstrijd 21 april

Op zondagochtend 21 april is de eerste drempelwedstrijd van 2024 verreden. Hier vindt je een verslag en de uitslagen

Sponsoren

Wij danken onze sponsoren voor het ondersteunen van de Skeelerpiste Rotterdam.

Over ons

De Skeelerpiste Rotterdam is in maart 2021 voltooid. Dankzij onder andere de Gemeente Rotterdam, sponsoren en de inzet van heel veel vrijwilligers hebben we de piste kunnen bouwen.

Contactgegevens

Skeelerpiste Rotterdam
Landscheiding 101
3045 NK Rotterdam

Socials