instapwedstrijd

Dave van Dam Skeelergames Instapwedstrijd

Heb jij wel eens met je clubgenootjes een wedstrijd op skeelers willen doen? De instapwedstrijden op Skeelerpiste Rotterdam zijn het beste moment om dat te doen! Ze zijn leuk, leerzaam en een supergoed moment om te testen hoe snel en slim jij al bent op skeelers.

 

De wedstrijd bestaat uit twee of meer onderdelen. Een daarvan is altijd een ‘One Lap’, waar je in je eentje zo hard mogelijk een rondje mag rijden. Zo kan je er dus elke wedstrijd achter komen of je sneller bent geworden dan de vorige keer! Ook kan je met een groepje clubgenoten tegen elkaar racen en zien wie als eerste over de eindstreep komt. Finish!

 

Er zijn meerdere instapwedstrijden dit seizoen. Je kunt voor elke wedstrijd opnieuw inschrijven, dus het is geen vereiste om ze allemaal te rijden. Alle jeugdleden van onze verenigingen tot en met zestien jaar mogen meedoen. En iedereen die wil aanmoedigen is van harte welkom! Vergeet niet je skeelers, bescherming, water en iets te eten mee te nemen.

 

De ouder of verzorger is ten alle tijde zelf verantwoordelijk. De organisatie en trainers kunnen tussen de wedstrijden door niet toezien op alle kinderen.

Inschrijven

Vul het inschrijfformulier in om mee te doen

WhatsApp Image 2023-04-09 at 20.57.11

Inschrijfformulier

Voor de wedstrijd op zondag 18 juni van 11:00 tot 13:30

Extra informatie over de wedstrijd wordt ook altijd gestuurd naar dit e-mailadres

Sponsoren

Wij danken onze sponsoren voor het ondersteunen van de Skeelerpiste Rotterdam.

Over ons

De Skeelerpiste Rotterdam is in maart 2021 voltooid. Dankzij onder andere de Gemeente Rotterdam, sponsoren en de inzet van heel veel vrijwilligers hebben we de piste kunnen bouwen.

Contactgegevens

Skeelerpiste Rotterdam
Landscheiding 101
3045 NK Rotterdam

Socials