clubkampioenschappen

clubkampioenschappen SIL & SVR

Op zaterdag 16 september zullen vanaf 15:00 uur voor de tweede keer clubkampioenschappen voor SIL en SVR gezamenlijk gereden worden. Aanmelding van 14:00 tot uiterlijk 14:40 uur.

 

Vorig jaar hebben we gebruik kunnen maken van onze mooie piste, dit jaar is dat tot het laatste moment onzeker, omdat er wellicht een nieuwe coating op onze piste gelegd zal worden. Geen probleem voor de clubkampioenschappen, want in dat geval zullen we kunnen uitwijken naar de binnen- en buitenbaan op ons complex.

 

De clubkampioenschappen bestaan uit 3 verschillende onderdelen. Per onderdeel kunnen punten gehaald worden en degene met het meeste aantal punten over de 3 onderdelen wordt de nieuwe clubkampioen.

 

Alle leeftijden kunnen meedoen, van de allerkleinsten tot de zeer ervaren masters. Deelnemers worden per categorie en per vereniging van pupillen 5 tot en met masters ingedeeld. We hopen weer een mooie clubkampioen te kunnen huldigen.

 

Voor de masters is er ook de mogelijkheid om alleen aan een marathon mee te doen, maar door deelname aan alleen de marathon kun je geen clubkampioen worden. We hopen dus dat er ook  masters zijn die aan alle 3 de onderdelen van de clubkampioenschappen willen meedoen.

 

Doe je mee? Schrijf je dan z.s.m. in. Wij hebben er ontzettend veel zin om en hopen op een spannende strijd.

 

Als je je als master alleen voor de marathon wil inschrijven, kun je dat in het opmerkingen veld aangeven.

Inschrijven

Inschrijven kan niet meer via de website. Je kan je ter plekke inschrijven. Zorg er wel voor dat je op tijd bent. Inschrijven en aanmelden kan vanaf 14:00 uur tot uiterlijk 14:40, de wedstrijd begint om 15:000 uur.

WhatsApp Image 2023-04-09 at 20.57.11

Sponsoren

Wij danken onze sponsoren voor het ondersteunen van de Skeelerpiste Rotterdam.

Over ons

De Skeelerpiste Rotterdam is in maart 2021 voltooid. Dankzij onder andere de Gemeente Rotterdam, sponsoren en de inzet van heel veel vrijwilligers hebben we de piste kunnen bouwen.

Contactgegevens

Skeelerpiste Rotterdam
Landscheiding 101
3045 NK Rotterdam

Socials